rulou-aplicat
icon Salamander BluEvolution 82

Rulouri aplicate

Se monteaza direct pe tamplarie sau pe fatada cladirii si pot fi simple sau dotate cu plasa de insecte...

AFLA MAI MULTE LA 0734 822 822
rulou-suprapus
icon Salamander BluEvolution 82

Rulouri suprapuse

Sunt suprapuse tamplariei din PVC si ramei acesteia, modelul nu se poate monta inainte sau dupa ce tamplaria a fost fixata...

AFLA MAI MULTE LA 0734 822 822
rulouri-aplicate-si-suprapuse termopane-salamander
Rulouri exterioare si metode de umbrire sau de protejarea a tamplariei

Rulourile exterioare pentru ferestre sau usi

Daca alegeti produsul rulouri exterioare, ati facut o alegere foarte buna. Sunt produse moderne din aluminiu si au o influneta asupra locuintei atat din punct de vedere estetic, fiind un produs elegant ce este fabricat pe diferite culori pentru a se asorta cu tamplaria sau cu casa dumneavoastra si nu in ultimul rand rulourile izoleaza foarte bine completand tamplaria cu ajutorul lamelelor ce sunt umplute cu spuma poliuterica. Un alt rol important il consituie faptul ca acestea va ofera si o siguranta aditionala, protejand atat fereastra cat si blocand intrarile prin efractie.

Compania noastra va pune la dispozitie rulouri exterioare aplicate si suprapuse ce au functia de izolare termica si acustica a locuintelor, totodata asigura protectie antiefractie si asigura o intimitate sporita pentru dumneavoastra si familiei.

Comenzi si informatii la 0734 822 822
Rulouri exterioare

Design atractiv si elegant

Avand toate aspectele superbe si experienta tehnica asociata produsului, rulourile exterioare din aluminiu stabilesc noi standarde in industria usilor si al ferestrelor.

Totul pentru familia ta

Eficientizare de energie

Rulourile exterioare ofera o protectie fonica si termica superioara, potrivite pentru toate tipurile de cladiri. Toate modelurile ofera niveluri exceptionale de eficienta energetica, precum si o alegere estetica.

Bugetul tau conteaza!

Preturi avantajose pentru rulourile exterioare

Rulourile din aluminiu pentru ferestre sau usi imbina performanta si durabilitatea cu preturi avantajoase fara a face rabat de calitatea finala a produsului.

Protectia potrivita casei tale

Rulouri exterioare de calitate superioara de ultima generatie profesionale

O metoda foarte eficienta pentru protejarea tamplariei din PVC si pentru a oferi intimitate camerei o reprezinta produsul rulouri exterioare ce a cunoscut in ultimii ani in tara noastra o crestere mare, fiind un produs elegant si utilizat de foarte multi ani in occident. Rulourile exterioare ofera o buna izolare termica si fonica dar si protejeaza impotriva intrarilor prin efractie dar si permite adaugarea de plase de insecte intr-un mod eficient si estetic.

Comenzi si informatii la 0734 822 822
servicii-rulouri-exterioare

Descoperiti avantajele rulourilor exterioare.

Intra in legatura cu un consultant City Windows.

CATEGORII DE RULOURI EXTERIOARE

Rulouri aplicate

Le puteti achizitionata atat sub forma simpla dar si cu plase de insecte si se pot monta pe tamplarie sau pe fatada cladirii, sunt alcatuite din lamele din aluminiu de 39 mm iar dimensiunile maxime recomandate sunt de 300 cm inaltime si 250 cm latime. Sunt alcatuite dintr-o caseta din aluminiu patrata, tesita la 45 de grade in partea frontala sau daca doriti puteti alege si modelul de caseta semiovala iar culorile lor standard sunt alb, maro inchis si deschis sau argintiu. Actionarea se face atat manual cat si electrict pentru rulouri exterioare aplicate. Manual utilizand panglica sau snur ( alb sau maro ), cu manivela sau arc pretensionat. Actionare electrica se efectueaza cu ajutorul motoarelor tubulare.


Rulouri suprapuse

Acest tip de model poate fi montat doar odata cu tamplaria si dupa cum numele il sugereaza sunt suprapuse tamplariei. Reprezinta o solutie eficienta de umbrire a ferestrelor, au o foarte buna izolare fonica si termica si nu in ultimul rand protejeaza tamplaria. Montajul de caseta pentru acest model se realizeaza in partea superioara a ferestrei printr-o prindere in lateral cu elemente speciale de fixare.

IT'S EASY

Sunteti in cautare de rulouri pentru ferestre sau usi?

Dati nastere proiectului dvs. cu echipa City Windows!