perete-despartitor-sticla-securizata
perete-despartitor-sticla-securizata

Perete despartitor din sticla securizata

Sistem elegant, modern si bine izolant fonic frecvent in spatiile de birouri sau magazine comerciale...

Detalii la telefon 0734 822 822
balustrada-sticla-securizata
icon Salamander BluEvolution 82

Balustrada din sticla securizata

Securitate si siguranta sporita pentru scari sau balcoane. Sistem modern si extrem de rezistent...

Detalii la telefon 0734 822 822
sticla-securizata-bucuresti sticla-securizata
Sticla securizata economica si premium

Servicii sticla securizata Bucuresti

Sticla securizata este realizata pe baza tratamentelor termice si chimice controlate pentru a contribui la cresterea rezistentei in comparatie cu sticla normala. Ca urmare a sigurantei si rezistentei sale, sticla securizata este utilizata intr-o varietate de domenii inclusiv in ferestrele automobilelor, cabine de dus, usi de sticla, masti de scufundari si pentru diverse tipuri de placi sau vase.

Cu ajutorul sticlei securizate putem construi durabil si rezistent, oferind clientilor nostrii cele mai avantajoase proiecte si calitative. Lucrarile noastre pot avea obiectivul magazinelor, balustratelor sau al usilor. Rezistenta unei sticle securizate este de cinci ori mai mare decat a sticlei normale si de aceea este folosita in aplicatii unde se impune strangerea mecanica a diverselor piese metalice pe sticla. Daca se sparge, se fractureaza in cioburi foarte mici, inofensive, astfel fiind asigurata securitatea si siguranta persoanelor care pot veni in contact cu sticla.

Comenzi si informatii la 0734 822 822
Sticla securizata profesionala

Design atractiv si elegant

Avand toate aspectele superbe si experienta tehnica in domeniu, sticla securizata stabileste noi standarde in industria protectiei interioare si exterioare.

Totul pentru familia ta

Modele de top pentru casa sau biroul tau

In functie de preferinte va oferim cele mai avantajoase proiecte pentru acasa sau pentru birou. In functie de spatiu, necesitate sau de design puteti alege intre pereti despartitori de calitate superioara sau balustrade din sticla securizata.

Bugetul tau conteaza!

Preturi avantajose pentru sticla securizata

Sticla securizata comercializata de compania noastra imbina performanta si durabilitatea cu preturi avantajoase fara a face rabat de calitatea finala a produsului.

Sticla securizata potrivita pentru tine

Sticla securizata de calitate superioara de ultima generatie profesionala

Sticla securizata poate fi facuta din sticla recoapta printr-un proces de revenire termic. Sticla este plasata pe o masa cu role si preluata printr-un cuptor, care se incalzeste mult peste temperatura sa de tranzi?ie de 564 grade Celsius la aproximativ 620 de grade. Sticla este apoi racita rapid cu curenti de aer in timp ce partea interioara ramane liber sa curga pentru o perioada scurta de timp, luand astfel nastere un produs extrem de apreciat si de intalnit in magazinele din bucuresti sau in cadrul companiilor.

Comenzi si informatii la 0734 822 822
servicii-sticla-securizata

IT'S EASY

Sunteti in cautare de sticla securizata?

Dati nastere proiectului dvs. cu echipa City Windows!