Salamander BluEvolution 82
icon Salamander BluEvolution 82

Securitatea ridicata corespunde eficientei energetice excelente si al tehnologiei inovatoare de etansare...

AFLA MAI MULTE
termopane-premium-salamander termopane-salamander
Ferestre economice si premium

Tamplarie pvc Salamander

Indiferent ca este vorba de inchiderea unei terase, a unui balcon sau a unei oricare zone din casa dumneavoastra, inovatia germana de termopane Salamander este potrivita avand in vedere calitatea profilului si rezistenta sa.

Va punem la dispozitie mai multe profile pentru termopane Salamander cu scopul de a putea face alegerea potrivita in functie de culoare, modelul de geam si de alti factori. Operatorii nostri va stau la dispozitie pentru a va furniza informatii suplimentare si in alcatuirea unui proiect care sa se potriveasca cerintelor dumneavoastra.

Comenzi si informatii la 0734 822 822
Geamuri termopan Salamander

Design atractiv si elegant

Avand toate aspectele superbe si experienta tehnica asociata cu Salamander, geamurile din PVC stabilesc noi standarde in industria ferestrelor.

Totul pentru familia ta

Eficientizare de energie

Tamplaria Salamander ofera o gama cuprinzatoare de stiluri de ferestre, potrivite pentru toate tipurile de cladiri. Toate ofera niveluri exceptionale de eficienta energetica, precum si o alegere estetica.

Bugetul tau conteaza!

Preturi avantajose pentru tamplaria Salamander

Termopanele Salamander imbina performanta si durabilitatea cu preturi avantajoase fara a face rabat de calitatea finala a produsului.

Fereastra potrivita casei tale

Ferestre Salamander de calitate superioara de ultima generatie profesionale

Profilele bluEvolution: o noua generatie de ferestre de prima clasa! Securitatea ridicata corespunde eficientei energetice excelente si tehnologiei inovatoare de etansare. Aceste caracteristici transforma seria de profiluri de ferestrele casei pasive, cu durata de viata exceptionala. Incidenta ridicata a luminii si protectia impotriva intemperiilor creeaza un confort de viata placut. Nu uitati de designul modern, care prin gama larga de optiuni de decor se adapteaza perfect caracteristicilor arhitecturale ale cladirii.

Comenzi si informatii la 0734 822 822
termopane-premium-salamander-bucuresti

Descoperiti avantajele termopanelor Salamander.

Intra in legatura cu un consultant City Windows.

ALEGEREA POTRIVITA

Motive pentru alegerea tamplariei din pvc Salamander

  • Noua generatie de ferestre este combinatia perfecta intre tehnologia de varf inovativa si conventionala
  • Latimea constructiva unica de 82 mm combinata cu spatiul de vitrare care permite montarea unor pachete de sticla termoizolata, pana la latimea de 60mm, aduce o protectie termica imbatabila si cea mai buna eficienta energetica
  • Latimea ingusta vizibila de 118 mm, ofera spatii vitrate generoase care la rindul lor aduc castiguri solare printr-un grad ridicat de incidenta a luminii, aspect deosebit de important in cazul ferestrelor montate la case pasive.
  • Coeficientul de transfer termic al profilelor este de Uf = 1,0 W/m2K cu armatura standard si se pot atinge valori de pana la Uf = 0,94 W/m2K cu armatura Thermtec.
  • Sistemul de profile asigura un transfer sigur a sarcinii chiar si la greutati mari ale sticlei printr-o proiectare speciala a camerelor de armare
  • Sistemul de etansare cu doua garnituri de tamponare si o garnitura de mijloc, doua din cele trei fiind pozitionate pe cercevea.
IT'S EASY

Sunteti in cautare de termopane Salamander?

Dati nastere proiectului dvs. cu echipa City Windows!